De kunst van Slow Brewing

Het is officieel: wij zijn de allereerste en enige slow brewing brouwerij van Nederland!

Haast? Kennen we niet. Kwaliteit duurt gewoon even en uiteindelijk gaat het maar om één ding: de smaak. Langzaam brouwen hebben we altijd al gedaan, maar met het Slow Brewing Excellence certificaat is het nu officieel. Trots!

Tijd

De factor tijd is het belangrijkste element in het brouwproces. Door een minimale lagertijd van 6 weken geven we het bier de tijd waardoor de natuurlijke aroma’s beter tot zijn recht komen.

Integer

Wij produceren levenskwaliteit. Door bewust om te gaan met de werkomgeving, door integer te handelen en rekening te houden met onze omgeving, zorgen wij ook voor onze toekomst.

Ambacht

Voor het produceren van premiumkwaliteit bieren, brengen we meer dan 150 jaar brouwervaring samen met de modernste technieken en de allernieuwste technologie.

Authentiek

Bier zonder concessies. Wij brouwen authentiek bier met 100% natuurlijke grondstoffen zonder het gebruik van additieven en zonder het bier te verdunnen.

Eerlijk genieten van écht bier

Bij Slow Brewing draait het om meer dan alleen goed bier. Het gaat hier om duurzaam ondernemen voor de volgende generatie. Dit betekent geen winstmaximalisatie voor de korte termijn en hiermee concessies te moeten doen aan het bier. Slow Brewers staan voor eerlijke, duurzame productie met traditionele, lange lagertijd die de rijke smaak ten goede komt. Ook nemen ze hun maatschappelijke verantwoordelijkheid, zorgen ze voor een actieve leefstijl voor medewerkers en dragen ze bij aan een positieve bedrijfscultuur. Deze drijfveer naar kwaliteit zorgt er dan ook voor dat je zorgeloos kan genieten van een echt glas bier!

Tijd is smaak

Haast? Kennen we niet. Tijd is Kwaliteit! Uiteindelijk gaat het maar om één ding: de smaak. Langzaam brouwen hebben we altijd al gedaan, maar met het Slow Brewing Excellence certificaat is het officieel. Trots!
Lindeboom Pilsener - Tijd is Smaak

Leuk dat je er bent!

Nog even een snelle leeftijdscontrole.
Ben je 18 jaar of ouder?

Bij het bezoeken van onze website ga je akkoord met het privacy statement.

Leuk dat je er bent!

Nog even een snelle leeftijdscontrole.
Ben je 18 jaar of ouder?

Bij het bezoeken van onze website ga je akkoord met het privacy statement.